Hirdetés

Egy hónap múlva jöhet az Aquaman trailere

|

Új pletykák láttak napvilágot, amik szerint megvan, hol mutatja be az Aquaman első előzetesét a Warner Bros., eszerint pedig március végén jöhet a trailer.

Hirdetés

Több egymást követő csalódás után még mindig rengetegen vannak, akik bíznak a Warner-féle DC-filmekben, így valószínűleg az Aquamanre is sokan nagy reményekkel ülnek majd be. A hype-vonat befűtéséhez persze még hiányzik az első trailer, de van, aki már azt is tudni véli, ez mikor érkezhet meg.

Hirdetés

Egy rajongói oldal, a Revenge of the Fans állítása szerint van egy belsős forrásuk, aki elárulta, mikor vetítik le először a Jason Momoa, Amber Heard és Nicole Kidman főszereplésével érkező film kedvcsinálóját. Eszerint az anaheimi Wonder Conon megrendezésre kerülő panelbeszélgetésükön lesz majd először látható a videó, aminek a pontos időpontja még nem ismert, de azt tudjuk, hogy maga az esemény március 23-a és 25-e között kerül megrendezésre. Így még egy hónapot várnunk kell a trailerre, ha igaznak bizonyul a pletyka, ami nem elképzelhetetlen annak fényében, hogy decemberben debütál majd a film.

Ti mit vártok Aquaman önálló filmjétől?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)