Hirdetés

Kiderült, mikor érkezik az Aquaman előzetese

|

Hamarosan kezdődik a képregényes világ egyik legnagyobb közönségtalálkozója, így a Warner legújabb filmes feldolgozása is itt mutatkozik be.

Hirdetés

Decemberben érkezik Az Igazság Ligájában már látott, Jason Momoa-féle Aquaman önálló filmje, így lassan kezdetét veszi a film reklámkampánya is. Ennek kapcsán a múlt héten már néhány állókép napvilágot látott, hamarosan pedig megérkezik az első trailer is.

Hirdetés
,

Többen azt várták, hogy a Jurassic World: Bukott Birodalom amerikai premierje kapcsán megörvendezteti a rajongókat egy előzetessel a stúdió, de nemrég kiderült, hogy csak a jövő héten érkezik az első kedvcsináló. Az Aquaman rendezője, James Wan osztotta meg a nagyközönséggel a film új logóját (amit lejjebb láthattok), ezzel együtt pedig azt, hogy a trailer a San Diego Comic-Conon mutatkozik be, amit július 19-e és 22-e között rendeznek.

Az előzetesben egyébként Momoa címszereplője mellett valószínűleg a többi karakterről is megtudunk ezt-azt, ugyanis olyan neves színészek tűnnek majd fel az Aquamanben, mint Nicole Kidman, Willem Dafoe, vagy éppen az akcióműfaj egyik nagyágyúja, Dolph Lundgren.

Ti mit vártok az önálló Aquaman mozitól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)