Hirdetés

Még Donald Trump is kapott díjat az idei Arany Málna-díjátadón

|

A Razzies idén még az Amerikai Egyesült Államok elnökét sem kímélte, de a Holmes & Watson is tarolt.

Hirdetés

Aki már csak a film trailerét is látta, az talán nem fog meglepődni azon, hogy az idei Arany Málna legnagyobb "győztese" a Holmes & Watson című csodálatos komédia lett.

Hirdetés

Will Ferrell és John C. Reilly sokak szerint problémás szerelemgyereke négy díjat is elvihetett. A legrosszabb film mellett megkapta a legrosszabb másolat, remake vagy folytatás díját, a legrosszabb mellékszereplő színész díját (John C. Reilly) és a legrosszabb rendező díját (Etan Cohen).

Az Arany Málna másik nagy győztese Donald Trump lett, aki önmagaként szerepelt a Death of a Nation és a Fahrenheit 11/9 politikai dokumentumfilmekben. A legszebb ebben, hogy a legrosszabb filmes párosnak járó díjat is egyedül vihette el az elnök úr - nyilván Hollywood sem bír már politikai állásfoglalás nélkül díjakat osztogatni.

Melissa McCarthy szintén kapott két díjat, a legrosszabb színésznőnek járó "kitüntetéssel" lett gazdagabb, később övé lett az Arany Málna megváltó díja is.

Íme a teljes lista:

- Legrosszabb film: Holmes & Watson
- Legrosszabb színésznő: Melissa McCarthy (Haláli bábjáték, A partiállat)
- Legrosszabb színész: Donald J. Trump (Death of a Nation és Fahrenheit 11/9)
- Legrosszabb mellékszereplő színész: John C. Reilly (Holmes & Watson)
- Legrosszabb női mellékszereplő színész: Kellyanne Conway (Fahrenheit 11/9)
- Legrosszabb filmes páros: Donald J. Trump és az öngerjesztő kicsinyessége
- Legrosszabb előzményfilm, remake, koppintás vagy folytatás: Holmes & Watson
- Legrosszabb rendező: Etan Cohen (Holmes & Watson)
- Legrosszabb forgatókönyv: A szabadság ötven árnyalata

Sosem hittük volna, hogy egyszer egy listán láthatjuk majd a Szürke ötven árnyalatát és az amerikai elnököt, de most ez is megtörtént. Köszönjük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)