Hirdetés

A Batman Superman ellen kaphat Arany Málna-díjat a legtöbb kategóriában

|

A jelöltek végleges listájára még várni kell pár hetet, de az Arany Málna-díj esélyeseinek lajstroma már alakul. A Batman Superman ellen, a Suicide Squad és az Assassin's Creed is bekerülhet a finalisták közé.

Hirdetés

Hajnalban kiosztották a Golden Globe-okat, nagy meglepetésre a Westworld és a Deadpool is díj nélkül maradt. Ugyanakkor ezek legalább a Razzies jelöltjei között sem szerepelnek.

Január 23-ára (egy nappal korábban, mint ahogy az Oscar-jelölteket bejelentik) véglegesítik az Arany Málna-díjra esélyesek listáját, de a szervezők már kiadták a shortlistet. Ezen legtöbbször a Batman Superman ellen szerepel, ami ott van a legrosszabb előzményfilm, remake, folytatás vagy koppintás, a legrosszabb film és a legrosszabb forgatókönyv kategóriájában, valamint emiatt a mozi miatt esélyes Jesse Eisenberg a legrosszabb mellékszereplő, Zack Snyder a legrosszabb rendező és Ben Affleck a legrosszabb színész díjára.

Hasonlóan áll a Suicide Squad is, az a forgatókönyvért és a legrosszabb filmnek járó Arany Málnát kaphatja meg, míg Will Smith a legrosszabb színész, Jared Leto a legrosszabb mellékszereplő, Margot Robbie (aki majdhogynem egymaga vitte el a filmet) pedig a legrosszabb színésznő díjára lehet majd jelölve. Robbie egyébként a bizottság szerint a Tarzan legendája miatt is érdemes erre.

Az Assassin's Creed szintén lehet abszolút győztes vagy a forgatókönyv miatt díjazott, és a jelöltek közé kerülhet a rendező (Justin Kurzel), a főszereplőnő (Marion Cotillard), vagy a mellékszereplők közül Jeremy Irons (aki amúgy, bár kevest szerepelt, nem volt rossz). 

A teljes listát itt találjátok. Mit gondoltok, ki vagy mi érdemelne Arany Málnát, és hol érzitek túlzásnak a jelölést?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)