Hirdetés

Élőszereplős Aranyhaj adaptáción dolgozik a Disney

|

Lassan tényleg minden klasszikus Disney mese megkapja a maga átiratát.

Hirdetés

Ha arról kérdeztek volna minket, hogy melyik lesz az a következő Disney-mese, ami kapcsán élőszereplős adaptációval rukkol elő a stúdió, akkor bizony nem a 2010-es Aranyhaj és a nagy gubanc címét dobtuk volna be első versenyzőként. A jelek szerint azonban Miki egér és barátai pontosan ezt tervezik. 

Hirdetés

The Disinsider értesülései szerint ugyanis megkezdődtek egy élőszereplős Aranyhaj filmadaptáció munkálatai. Fontos, hogy a hírek szerint a film a mozikat célozza meg, ellentétben például a tavaly novemberi élőszereplős (már amennyire CGI-kutyákat annak lehet nevezni, de azért értitek) Susi és Tekergővel, ami egyből a Disney+-on debütált. Azt viszont egyelőre még nem tudjuk, hogy a korábban említett 2010-es Disney mesét akarják-e újra elővenni, vagy esetleg az eredeti Grimm-mesét dolgozzák majd fel. 

Mindenesetre a 2010-es mesében Zachary Levi kölcsönözte hangját a rajzfilm férfi főhősének, Nyálas Eugénnek, az agyafúrt rablónak, őt pedig akár az élőszereplős verzióban is nagyon szívesen látnánk. Sőt, igazából Mandy Moore is simán eljátszhatná a címszereplőt - a mesében ő volt Aranyhaj szinkronhangja. 

Ti örültök, hogy a hírek szerint most épp ez a mese van terítéken a Disney-nél?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)