Hirdetés

Arcleszaggató cameót pletykálnak a The Book of Boba Fett kapcsán

|

Már csak egy hetet kell várni a The Book of Boba Fett bemutatójára, de az igazán nagy durranás elvileg az évad végén várható.

Hirdetés

Nyilván egyelőre csak egy pletykáról van szó, simán elképzelhető, hogy semmi efféle nem fog majd történni a hamarosan elstartoló Disney+-os The Book of Boba Fett Star Wars-sorozatban, de azért vegyétek mindenképp figyelembe, hogy az alábbi sorok potenciális spoilereket tartalmazhatnak, illetve ellövik a The Mandalorian második évadának végső nagy fordulatát.

Mondjuk utóbbival már tényleg csak az nincs tisztában, aki bottal se piszkálná a Csillagok háborúja világát. Mi mindenesetre előre szólunk!

Hirdetés

Nemrég a Twitteren kezdett el szállingózni egy olyan, elméletileg belsős információkon alapuló pletyka, miszerint a The Book of Boba Fett sorozatban nem kisebb cameót villant majd a Disney és a Lucasfilm, mint Han Solo felbukkanása. Ha minden igaz, akkor valami hasonlóra számíthatunk, mint mikor Luke Skywalker feltűnt a The Mandalorian második etapjának végén, vagyis digitális technológiával kapunk majd egy megfiatalított Harrison Fordot. 

Boba Fett és Han Solo kapcsolat a komoly múltra tekint vissza az új, hivatalos kánonban, és a régi, immár Legendák néven illetett idővonalon is, így igazából egyáltalán nem lenne meglepő, hogy Harrison Ford karaktere tiszteletét tenné a december 29-én elkezdődő új sorozatban.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hamarosan egyébként érkezik majd egy átfogó magyarázó anyagunk Boba Fett kapcsán cikkes és videós formában, ha semmiképp sem akartok lemaradni róla, akkor érdemes lehet feliratkozni YouTube-csatornánkra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)