Hirdetés

Arcon rúg a punk életérzés a Sex Pistols-sorozat első trailerében

|

A Trainspotting rendezőjének tolmácsolásában érkezik a legendás zenekar történetét feldolgozó Pistol minisorozat.

Hirdetés

Nem sok banda van a zene történetében, amelyik olyan rövid idő alatt akkora hatással lett volna a világra, mint az 1975-ben alakult Sex Pistols, a punk mozgalom elindítója. Az együttes eredeti pályafutása csupán 2,5 évig tartott, ennek során azonban nem csak a kortárs nemzedéket hódította meg, de máig tartó inspirációul szolgál a lázadó ifjúságnak.

A Sex Pistols botrányokban gazdag története ordít egy sorozatos feldolgozásért, a feladatot pedig az FX vállalta, így május 31-én a Hulu streaming platformon rajtol el a 6 részes széria, amit nem más, mint a Trainspotting mögött álló Danny Boyle dirigált.

Hirdetés

A simán csak Pistol címen futó minisorozat premierjének közeledtével az első kedvcsináló is felkerült a YouTube-ra, alig másfél percben próbálva átadni, hogy Johnny Rotten, Steve Jones, Paul Cook és Glen Matlock (később Sid Vicious) kvartettje nem csak páros lábbal szállt bele a '70-es évek poros brit korszellemébe, de le is öntötte benzinnel, majd lángra lobbantotta azt.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A trailer hangulatát az archív felvételek, a remekül eltalált kosztümök és a háttérben felcsendülő Anarchy in the U.K. alapozza meg, tömény dózisban tolva a punk életérzést.

Az együttes tagjait Toby Wallace, Anson Boon, Louis Partridge, Jacob Slater és Christian Lees alakítja, mellettük viszont feltűnik a Trónok harcából ismert Thomas Brodie-Sangster és Maisie Williams is - utóbbi az idén elhunyt Pamela Rooke-ot, azaz Jordant alakítja majd, akinek kulcsszerepe volt az ún. London punk öltözködési stílus megteremtésében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)