Hirdetés

Egy rajongó elképzelte, milyen lesz Ariel az élőszereplős moziban

|

A koncepciós rajzok királya ezúttal A kis hableányba ásta bele magát.

Hirdetés

Bosslogic munkáit valószínűleg nem kell bemutatni, a művész rengeteg színészt Photoshoppolt már át egy-egy szerep kedvéért, legyen szó filmes vagy videojátékos karakterekről. Ezúttal Halle Bailey-t képzelte el kagyló fehérneműben, hogy másoknak kicsit könnyebb legyen vizualizálni a karaktert.

Hirdetés

A napokban derült ki, hogy A kis hableány élőszereplős feldolgozásában egy 19 éves énekesnő, Halle Bailey kapja majd Ariel szerepét, és míg egyesek nagy örömmel üdvözölték a hírt, mások egyáltalán nem értenek egyet a döntéssel. Nekik talán segít majd egy kicsit az alábbi fotó, hogy el tudják képzelni a lányt a szerepben.

Bosslogic persze nem állt meg ennyinél, és Triton király szerepére is keresett egy alkalmas jelöltet. És ha már Ariel bőrszíne sötétebb, akkor a mélytengeri apa sem lóghat ki a sorból...

Bár Ursulát jó eséllyel Melissa McCarthy alakítja majd, az alábbi kép után azt sem bánnánk, ha Missy Elliot a Cápamese után megint alámerülne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)