Hirdetés

Armie Hammer hosszú idő után megtörte a csendet, elmondta, hogy kiskorában őt is molesztálták

|

2021-es botrányának kirobbanása óta most először adott nagyinterjút a színész.

Hirdetés

Armie Hammert még 2021-ben vádolta meg több nő is kapcsolati erőszakkal, melyet követően a színészt több épp készülő filmjében is lecserélték, karrierje gyakorlatilag itt véget ért. A botrány anno úgy robbant ki, hogy az Instagramon valaki névtelenül személyes üzeneteket kezdett el közzétenni, ezekben pedig Hammer brutális fantáziáiról írt, például arról, hogy levágna valakinek egy darabot a bőréből, hogy megsüsse azt, vagy épp valakinek a vérét használná síkosítóként. 

A posztoló azt állította, a közzétett üzeneteket több nőtől szedte össze, Hammer pedig nem csak fantáziálgatott, hanem többször tényleg erőszakos volt. Később kiderült, hogy a profil mögött a színész korábbi barátnője, Efrosina Angelova állt, a lavina pedig elindult, sorra jelentek meg az exek, akik nagyon sötét dolgokat meséltek Hammerről. 

Hirdetés

Időközben eltelt majdnem két teljes év (elvileg Hammer közben egy hotelben kezdett el dolgozni, mivel színészként egyszerűen sehol sem alkalmazták), a színész pedig a jelek szerint elérkezettnek látta az időt arra, hogy megszólaljon. Egy interjúban most elmondta, hogy Angelovával való kapcsolata alatt nem történt erőszak, amit a nő erőszakként írt le, az igazából egy előre megbeszélt szerepjáték része volt.

Beszélt továbbá arról is, hogy még tizenhárom éves korában molesztálta őt egy lelkész, ezt jelölte meg okként arra, hogy miért alakult ki benne ilyen erős kapocs a szexualitás és a kiszolgáltatottság között. Kifejtette azt is, hogy harmincas éveiben elképesztően manipulatív volt a nőkkel szemben érzelmi szempontból.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hammer állítása szerint 2021-ben közel járt ahhoz, hogy öngyilkos legyen, ugyanis kiúszott a nyílt tengerre, és azt várta, hogy megtámadja egy cápa, vagy egyszerűen csak megfullad. Végül azonban eszébe jutottak gyermekei, ezért visszaúszott a partra. Hammernek két gyermeke van Elizabeth Chamberstől, akivel 2010 és 2020 között voltak házasok.

A teljes interjú itt olvasható

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)