Hirdetés

Arnold Schwarzenegger a Netflixen tér vissza akciózni, íme az első ízelítő

|

A Fubar című projekt mérföldkőnek számít, ugyanis ez Schwarzenegger első sorozatfőszerepe.

Hirdetés

Arnold Schwarzenegger mindig is az egyik legismertebb akcióhős lesz olyan kultikus filmekkel a háta mögött, mint a Conan, a barbár, a Terminátor 1-2, a Kommandó, Az emlékmás vagy a Két tűz között, ezeken pedig nem fog az idő. Schwarzenegger még 75 évesen is olyan fitt, hogy sokan szeretnénk ilyen formában lenni a nyugdíjas éveinkben, azonban a filmek esetében visszavett a tempóból, egy kezünkön meg tudjuk számolni, hogy az utóbbi öt évben mennyiben szerepelt. 

Szerencsére az Osztrák Tölgy bevállal néha egy-egy szinkronmunkát is (mint a Predator: Hunting Grounds videojáték vagy az animációs Superhero Kindergarten), és talán a sorozatok világa is annyira megtetszik majd neki a legújabb netflixes projektje után, hogy a kisképernyőn folytatja. 

Hirdetés

A Fubar című széria ugyanis az első tévésorozatos főszerepe lesz: az akció-vígjáték középpontjában egy apa és lánya áll, akik felfedezik, hogy évek óta ugyanazt titkolják, mindketten CIA-ügynökök és folyamatosan hazudtak a másiknak, hogy elrejtsék a kilétüket. A nyolc egyórás epizódból álló évadban  - amelyért Nick Santora (Reacher, A szökés) felelt - Schwarzeneggernek elő kell hívnia az akcióhős- és a komikus énjét is, az alábbi rövid ízelítő alapján pedig erre nem lesz panasz, és még a legismertebb szállóigéjét is bedobja a rajongók kedvéért: 

A Fubar május végén debütálhat a Netflixen, a mellékszerepekben pedig többek között olyan színészek bukkannak fel, mint Jay Baruchel (Itt a vége, Túl jó nő a csajom), Gabriel Luna (A SHIELD ügynökei, The Last of Us), Tom Arnold (True Lies - Két tűz között, Sebhelyek) és Adam Pally (Sonic, a sündisznó, Happy Endings). Ti meg fogjátok nézni?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)