Hirdetés

Arnold Schwarzenegger fontos szívműtéten esett át

|

Ám nem kell aggódni, Arnold Schwarzenegger a jelek szerint kifejezetten jól érzi magát.

Hirdetés

Karrierje során rengeteg filmben kapott már kisebb-nagyobb szerepet Arnold Schwarzenegger, aki így hamar a világ egyik legismertebb színészévé vált, és ugyan már 73 éves, azért még így is felbukkant jó néhány alkotásban az utóbbi években.

Nemrég viszont el kellett töltenie egy kis időt egy amerikai kórházban, mivel újabb szívműtéten esett át, de azóta már meg is nyugtatta rajongóit néhány fotóval a Twitteren.

Hirdetés

Schwarzenegger egy szívműtétet követően új aortabillentyűt kapott, ezzel kiegészítve az előző műtét során megszerzett pulmonális billentyűt. A színész a Twitteren mondott köszönetet a Cleveland Clinic csapatának, illetve egyúttal közölte velünk, hogy fantasztikusan érzi magát, és sétált egy kicsit a városban, amit néhány képpel alá is támasztott.

Egyébként Schwarzenegger már 2018-ban is átesett egy szívműtéten, amire pedig egy jóval régebbi, 1997-es műtét miatt volt szükség, szóval a színésznek valószínűleg már elég nagy rutinja van ezen a téren.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)