Hirdetés

Arnold Schwarzenegger mondjon fel!

|

Schwarzenegger legalább annyira szereti a rajongóit, amennyire a követői őt, ezért közkívánatra újra felmondta kultikus egysorosait.

Hirdetés

Arnold Schwarzenegger legközelebb a Szupercella című akcióval jelentkezik Sylvester Stallone oldalán, de még előtte a rajongók kérésére pár rövid videóban felidézte a régmúlt idők legendás mondatait.

Meglepő módon az "I'll be back!"-et senki nem kérte a 66 éves színésztől, de az ismertebb idézetek közül olyanokat is újra átélhetünk, mint a "Get to the Choppa" (Ragadozó), a "Not a Tumor" (Ovizsaru), a "Room for my Fist" (A menekülő ember) vagy éppen a Conan egyik monológja és folyamatosan bővül a klipekkel Schwarzenegger YouTube-csatornája, tehát érdemes alkalomadtán vetni rá egy pillantást és jelezni felé, hogy mit szeretnénk tőle viszont hallani. 

Ti mit kérnétek tőle?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)