Hirdetés

Arnold Schwarzenegger szerint ez a legalulértékeltebb filmje

|

A színész gazdag filmográfiával rendelkezik, tele kultikus akciófilmekkel, azonban úgy érzi, hogy az egyiket nem becsüli meg eléggé a közvélemény.

Hirdetés

A testépítőből lett színész elért már mindent, amit csak lehetett az élet számos területén: a sportban, a politikában és a filmiparban is letette a névjegyét, milliók szeretik őt. Többek között olyan klasszikusokat köszönhetnek neki a filmrajongók, mint a Terminátor 1-2, a Ragadozó, a Kommandó, a True Lies - Két tűz között vagy éppen a Conan, a barbár, de a listát még hosszasan folytathatnánk. 

Schwarzenegger júliusban már a 76. születésnapját fogja ünnepelni, azonban így sem lassít: hamarosan felkerül a Netflixre az életéről készített háromrészes doksi (Arnold), a szintén erre a streamingszolgáltatóra készített akció-vígjátéksorozata (Fubar) és fel fog tűnni A feláldozhatók 4-ben, valamint a Kung Fury folytatásában is (Conanként viszont aligha, de ez más történet). 

Hirdetés

A netflixes projektje kapcsán készített vele interjút a The Hollywood Reporter, amelynek keretében szóba került az is, hogy melyik filmjét tartja a legalulértékeltebbnek, Schwarzi pedig rögtön válaszolt: 

"Az utolsó akcióhős. Lemészárolták, mielőtt bárki megnézte volna. Szó szerint politikai támadás volt, mert Bush [a korábbi elnök, George H.W. Bush] mellett kampányoltam, de Bill Clinton nyert. Az utolsó akcióhős nagyszerű volt: nem volt fantasztikus, de alulértékelték. Most egyre többen látják, és azt mondják: "Imádom ezt a filmet". Kapom a csekkeket miatta, szóval tudom, hogy így van. Pénzt hozott, és ez mindig fontos dolog számomra. Mert ez a showbiznisz, nem igaz?"

Schwarzenegger egyébként azt is elmondta az interjú során, hogy a Terminátor franchise valószínűleg még nem fejeződött be, csak valakinek elő kell állnia egy jó ötlettel hozzá, ő viszont végzett vele, többé nem kíván szerepelni benne. A szériára azonban mindig is nagy szeretettel fog tekinteni, hiszen nagyban hozzájárult a sikeréhez, az első három részt nagyszerűnek is tartja. 

Nektek mi a véleményetek a John McTiernan (Ragadozó, Die Hard - Drágán add az életed!, Vadászat a Vörös Októberre) által rendezett Az utolsó akcióhősről?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)