Hirdetés

Arnold Schwarzenegger szívesen beszállna az MCU-ba

|

Van egy feltétele az akciófilmes legendának, de nem zárkózna el a lehetőségtől.

Hirdetés

Arnold Schwarzenegger mostanában meglehetősen elfoglalt. Az akciófilmek ikonikus szupersztárja épp két Netflix projekttel dolgozik, melyek egyike egy sorozat, amit ezelőtt még sosem vállalt. Arnie pörgeti a melót, de még így is bedobná magát az MCU-ba, ha jönne egy megfelelő szerep.

A Men's Health című magazinnal folytatott beszélgetése során merült fel a szuperhősös téma, ahol csak annyit mondott, hogy amennyiben a szerep stimmel, úgy szívesen beugrik.

Hirdetés

Azt mondjuk nem bontotta ki, hogy mi lenne az a "stimmelő szerep" így a találgatás a rajongókra vár. Szupererős szuperhősből és főgonoszból bőven akad a Marvel világában, de mivel egyébként Schwarzenegger Chris Pratt apósa, így adná magát valamilyen A galaxis őrzői témájú vendégszereplés. Akárhogy is, mi szívesen megnéznénk az akciócsillagot a hősök világában.

Ti kinek örülnétek a leginkább, ha Arnoldnak választanátok szerepet?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)