Hirdetés

Arnold Schwarzenegger tankkal vette át a Netflix akciórészlegének irányítását

|

A színész végigtekint a streamingvállalat új akciófilmjeinek kínálatán.

Hirdetés

Arnold Schwarzenegger számára ütősen indul a nyár, hiszen nem csupán egy az életére fókuszáló háromrészes dokumentumsorozat kerül fel a Netflixre, de végre láthatjuk élete első sorozatfőszerepében, az akció-vígjáték műfajokban induló Fubarban is, szintén ezen a platformon. 

Ebben az osztrák tölgy egy visszavonult CIA-ügynököt alakít, akit felkérnek egy utolsó bevetésre, az viszont csak a helyszínen derül ki, hogy a célszemély, akit meg kell mentenie, az bizony a saját lánya (Monica Barbaro), aki maga is egy jól képzett ügynök.

Hirdetés

Ez a Netflix egyik legnagyobb nyári durranása, így nem meglepő, hogy a vállalat nagy felhajtást csap Schwarzenegger projektje körül, amiképpen az sem, hogy a legendás színész örömmel megy bele a mókázásba. Az alábbi videóban mindenki kedvenc akciósztárja egy tankot vezetve állít be a céghez, hogy átvegye az akciófilmekért és sorozatokért felelős részleget, mindeközben pedig bemutatja a platform ehhez a műfajhoz kapcsolódó közelgő tartalmait: például a Tyler Rake: A kimenekítés 2-t, a Vaják harmadik évadát vagy éppen a Gal Gadottal készült Hearts of Stone-t. 

A nyolc epizódos Fubar május 25-től látható a Netflixen. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)