Hirdetés

Arnold Schwarzenegger túl kicsi volt ahhoz, hogy eljátssza a Hulkot

|

A testépítőt nem találták alkalmasnak a szerepre.

Hirdetés

Manapság már arra is kevesen emlékeznek, hogy eredetileg Edward Norton volt Hulk az MCU-ban, nem hogy arra, hogy már a '70-es és '80-as években is készült egy sorozat a melákkal a főszerepben. Ebben Dr. Bannert két színész, Bill Bixby és Lou Ferrigno alakította: előbbi az embert, utóbbi a szörnyeteget formálta meg.

Mint arról a Slashfilm írt, Hulk szerepére kifejezetten valaki olyat kerestek, aki izmos, így a kor nagy testépítői közül válogattak. Akkortájt került előtérbe az ifjú Arnold Schwarzenegger is, akinek versenyekre való felkészüléséről dokumentumfilm készült, színészként viszont még csak a nem kifejezetten jó Herkules New Yorkban című filmben volt látható.

Hirdetés

Nem tapasztalatlansága okozta, hogy végül nem őt választották, hanem a testi adottságai: bár láthatóan jól ki volt gyúrva, a producerek nem elégedtek meg a 188 cm-es magasságával. Szóba került Richard Kiel is, aki James Bond nemezisét, Vasfogat (Jaws) alakította, de őt meg 226 centivel túl magasnak találták Hulkhoz. Így maradt végül a 195 centis Ferrigno, aki egyébként fiatalkorában a képregényekért is rajongott.

Schwarzenegger valószínűleg nem szomorkodott sokáig, miután Conan, a barbár és a Terminátor szerepét is megkapta, számos legendás akciófilmben szerepelt, és elindult tartalmas, máig tartó színészi pályáján.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)