Hirdetés

Canaries - spin-off sorozatot kaphat az Arrow

|

Ugyan a The CW véget vet az Arrow szériának, viszont a jelek szerint ezzel párhuzamosan egy újabb sorozatot is útjára indít.

Hirdetés

Hamarosan elkezdődik az Arrow utolsó évada, de minden jel arra mutat, hogy nem kell elbúcsúznunk az összes ott megismert és az évek során a szívünkhöz nőtt karaktertől. 

Hirdetés

Variety információi szerint ugyanis a The CW csatorna az Arrow tíz epizódos nyolcadik évadának egyik részét szánja effektíve a Canaries nevezetű új széria pilotjának. Az önálló Canaries sorozat előkészületei pedig jelenleg is javában zajlanak. Maga a sztori Oliver Queen és Felicity Smoak lányára, Mia Smoakra fókuszál, aki Laurel Lance (Katie Cassidy) és Dinah Drake (Juliana Harkavy) oldalán küzd meg a rosszfiúkkal. Az Arrow showrunnere, Beth Schwartz felel majd a forgatókönyvért, munkáját pedig Marc Guggenheim, Jill Blankenship és Oscar Balderrama segíti.

Egyelőre nem tudjuk, hogy az új széria a jelenben vagy a jövőben kap-e majd helyet - a Canaries csapatot az Arrow hetedik évadában ismerhettük meg, de attól még, hogy itt Star City 2040-es jövőjében láthattuk őket, simán átkerülhetnek a karakterek a jelenbe is, egy képregénysorozatban bármi megtörténhet. Az idővonalak és dimenziók megkavarására egyébként remek alkalmat nyújt a közelgő Crisis on Infinite Earths történetszál is. 

Ti örültök a Canaries sorozat hírének? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)