Hirdetés

Arrow - nagy változás történt a sorozatban

|

A most következő sorok komoly spoilereket tartalmaznak, így akik még nem látták a legutóbbi részeket, azok kattintsanak tovább. Csukott szemmel.

Hirdetés

Az Arrow sorozat nagyot változott a legutóbbi epizóddal. Oliver Queen, a zöld íjjász eddigi megtestesítője letette a csukját és átadta kollégájának, és hű társának, John Digglenek. Főhősünknek több oka is volt erre a döntésre.

Hirdetés

Egyrészről Oliver jelenleg Star City polgármestere, ami biztosan számtalan elkötelezettséget jelent a korábbi igazságosztónak, másrészt a karakternek ott van a fia, William is, akinek édesanyja, Samantha Clayton életét vesztette az ötödik évad végén. Ennyi mindennel egyszerre nem tud megbirkózni még egy szuperhős sem, ezért hát átadta az íjat Digglenek.

A DC univerzumban nem ritka, hogy adott jelmezt egy másik karakter vesz át, bár ez esetben szinte biztos, hogy Oliver vissza fog még bújni a zöld hacukába. Ha másért nem, akkor az idei cross over esemény miatt, amiről már láttunk forgatási képeket is. Mindenesetre az Arrow 6. évada meglepő izgalmakkal indult. Ti még követitek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)