Hirdetés

A nyolcadik évaddal ér véget az Arrow, 10 részes lezárást kapunk

|

Oliver Queen szögre akasztja a bőrkabátját és leteszi az íjat.

Hirdetés

A The CW Arrow sorozata nem csak képernyőkre vitte a jól ismert DC Comics karaktert, de egyben beindított egy egész univerzumot, amely ma már több sorozatnak otthont ad. A Zöld Íjász sikerének köszönhetjük, a Flash, a Supergirl, a Legends of Tomorrow, a Black Lightning és a hamarosan érkező Batwoman szériákat és azok cross-over eseményeit is.

Hirdetés

Minden jónak vége szakad azonban egyszer, az Arrow esetében pedig ez a nyolcadik évaddal fog bekövetkezni. A 2019-2020-as időszakban leadásra kerülő záró szezon mindössze 10 részt fog tartalmazni, de az írók így is feledhetetlen lezárást ígérnek. A sorozatért felelős Beth Schwartz, illetve a vezető producer páros, Greg Berlanti és Marc Guggenheim nyilatkoztak is az ügyben:

"Nehéz döntés volt ez, de mint minden nehéz döntés, amit meg kellett hoznunk az elmúlt 7 évben, ez is az Arrow javát szolgálja. Büszkeséggel tölt el bennünket a tudat, hogy a széria egy egész univerzumot szült, ami még hosszú éveken keresztül fut majd tovább."

A többi The CW-s DC sorozat egyébként természetesen tovább folytatódik majd. Az Arrow utolsó szezonja valamikor 2019 ősze során indulhat el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)