Hirdetés

Így fest majd Ruby Rose Batwomanként

|

Megérkezett az első hivatalos kép az Arrowverse crossoverében debütáló Batwomanről.

Hirdetés

Hónapok óta tudjuk, hogy az Arrowverse következő crossover eseményében Kate Kane, azaz Batwoman is tiszteletét teszi majd, augusztusban pedig az is kiderült, hogy Ruby Rose keltheti életre a hősnőt. Most végre az első olyan fotó is befutott a karakterről, ahol teljes menetfelszerelésben pompázik. 

Hirdetés

Nem véletlenül mutat olyan jól Ruby Rose Batwoman jelmezében, az öltözetet ugyanis a kétszeres Oscar-díjas és háromszoros BAFTA-díjas jelmeztervező, Colleen Atwood álmodta meg. A ruha megvillantása egyébként azért esett pont a mai napra, mert most startolnak el azoknak a részeknek a felvételei, amelyekben Batwoman is szerephez jut. A The CW csatorna azt is bejelentette közben, hogy a szóban forgó epizódokban Superman és Lois Lane is felbukkan majd. 

No, de ne húzzuk tovább a dolgot, mutatjuk az Arrowverse-féle Batwomant:

Ha esetleg nem ismernétek jól Batwomant, akkor mindenképpen nézzétek meg a karakterről készített magyarázó videónkat

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)