Hirdetés

Egyetlen kivétellel az összes Arrowverse sorozatból új évadot rendelt a The CW

|

A csatorna továbbra is nagyon bízik a DC képregényeken alapuló tévésorozatokban, gyakorlatilag az összes versenyzőjét újra ringbe küldi, kivéve azt, amivel az egész univerzum elindult.

Hirdetés

Tavaly március óta tudjuk, hogy a nyolcadik évaddal ér véget az Arrow sorozat, a jelenleg is futó 10 epizódot felölelő zárószezont követően már nem érkezik folytatás. Most végre kiderült az is, hogy mi lesz a többi Arrowverse sorozat sorsa. 

Hirdetés

A The CW csatorna megrendelte az összes Arrowverse széria folytatását, szóval a The Flash, a Batwoman, a Legends of Tomorrow, a Supergirl és a Black Lightning is új évaddal bővülhet a 2020-as évben. A képregényes vonal mellett egyébként a csatorna folytatja többi nagy sikerű sorozatát is (Riverdale, All American, Charmed, Legacies, In the Dark, Roswell, New Mexico, Dynasty, Nancy Drew). Mark Pedowitz, a csatorna elnöke elmondta, hogy azért kötötték már le viszonylag korán az összes széria új évadát, mert így kellő időt tudnak biztosítani az egyes sorozatokért felelős csapatoknak arra, hogy kidolgozzák a történetet, illetve kedvük szerint bővítsék a stábot. Pedowitz külön kiemelte, hogy újon sorozataik remekül teljesítenek, ilyen például a Batwoman is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)