Hirdetés

Árverésre került a Chris Evans által használt Amerika Kapitány pajzs

|

A színész a Bosszúállók: Végjáték közeli jeleneteiben használta azt a darabot, amelyik épp a Hake's Auctionsnél várja új gazdáját.

Hirdetés

A Bosszúállók: Végjáték forgatására 30-40 pajzs készült, de a többsége már ütött-kopott, lévén azok nagy részét akciójelenetekhez használták. Mivel azok nem vibraniumból készültek, így a többségük csak 2-3 jelenetet bírt ki, leszámítva azt az egyet, amelyik most új gazdáját várja.

Chris Evans ugyanis a közeli, lazább jelenetekhez kapott egy különlegesebb darabot, ami tömör habból áll, a belsején kézzel készült szíjak feszülnek (azokkal tudta a Kapitány a kezére erősíteni a pajzsot), és az egészet alumínium borítás fedi. Ezért nézett ki olyan jól a kamerákon.

Hirdetés

Ezt a pajzsot bocsájtja most auckióra a Hake's Auctions. A kellék ára jelenleg, hat licit után 45 000 dolláron (13 500 000 Ft körül) áll. Ha valamelyikőtök szintén beszállna a harcba az MCU egy darabkájáért, az itt jelentkezhet a következő hét napban.

Alapvetően mindenki azt csinál a saját pénzével, amit akar, csak lehetőleg ne azt a pénzt költsétek rá, amit segélyként kaptatok.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)