Hirdetés

Ash végre szerez egy legendás Pokémont az animében?

|

A Pokémon Sun & Moon legutóbbi epizódja és egy szerencsétlenül összerakott reklám arról árulkodik, hogy az évtizedek óta 10 éves edző végre szerez egy legendás szörnyet.

Hirdetés

A TOMY nevű játékgyártó cég igyekezett picit rájátszani a Pokémon Ultra Sun és Ultra Moon megjelenések körüli hypera, és elkezdte promózni Z-Ring játékait. A Nintendo 3DS játékokban és az animében a Z-Ring és Z-Crystal kiegészítők különleges támadási formákat nyitnak meg a harcok során.

Hirdetés

A játék reklámjában a négyféle kiszerelést az anime 4 főbb karakterével pormózták. Mindegyik szereplő a partnere mellett állt, leszámítva Asht, aki nem Pikachuval, hanem a Sun & Moon egyik legendás szörnyével, Solgaleoval pózolt.

Az alábbiak erős pletykákat és potenciális spoilereket tartalmaznak a legutóbbi játékokra, így innentől csak óvatosan olvassatok tovább. A legutóbbi Pokémon Sun & Moon részben Ash összefutott Nebbyvel, aki egy fura kis szerzet. A játékokban máshogy találkoztak, de ott a sztori végén Nebby át is alakult a két legendás szörny valamelyikévé. Ha az anime sztorija lazán követi majd a játékét, akkor elképzelhető, hogy a jelenleg Ash társaságában lazuló Nebby Solgaleová változik, és Ash partnere lesz.

Hogy egy 10 éves srác hogyan fog megbirkózni egy legendás szörnnyel, azt talán még a széria írói sem tudják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)