Hirdetés

Ash szerint nélküle is folytatódhatna az Evil Dead sorozat

|

A Starz csatorna ugyan elkaszálta az Ash vs. Evil Dead sorozatot, de a főszereplő szerint még nem kellene búcsúzni az Evil Dead univerzumtól.

Hirdetés

Április végén hivatalosan is bejelentették, hogy a harmadik évaddal véget ér az Evil Dead franchise-on alapuló széria, az Ash vs. Evil Dead, amelyben mindenki kedvenc Bruce Campbellje használta élvezettel kedvenc láncfűrészét. 

Hirdetés

Sokan azt hitték, hogy Ash leköszönése egyúttal a franchise végét is jelenti, azonban a színész Twitteren - egy "nem mintha szükség lenne rá, de persze" bevezetővel - áldását adta arra, hogy nélküle is nyugodtan folytassák a véres mesélést, hiszen rengeteg el nem mondott történet és crossover vár még feltárásra az Evil Dead univerzumban: 

A hónap elején, a Motor City Comic-Conon a franchise producere, Rob Tapert már utalgatott rá a kaszálást követően, hogy talán sor kerülhet egy filmes rebootra, de még semmi konkrétum nem hangzott el azóta.

Ti örülnétek neki, ha újraindítanák az Evil Dead szériát Bruce Campbell nélkül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)