Hirdetés

Szavazz: neked hogy tetszett az Assassin's Creed film?

|

Mától vetítik a hazai mozik az Assassin's Creed filmet, ami nekünk kimondottan nem jött be. Mondjátok el, ti hogy vélekedtek róla!

Hirdetés

A legtöbb kritikusi beszámoló szerint sajnos nem lett jó az Assassin's Creed film, a nézők viszont úgy gondolják, azért annyira nem is rossz. Én nézőként is azt mondom, hogy élvezhetetlen, de persze aki nagyon meg akarja nézni, az nézze meg, hátha mégis tetszik neki.

Mától bárki vásárolhat rá jegyet (a sikerhez ez kell is, mert külföldön elbukott a kasszáknál), és szeretnénk tudni, ti hogyan élitek meg. Alább szavazhattok arról, hogyan tetszett, kommentben pedig indokolhatjátok választásotokat (akár spoileresen is, viszont az ne görgessen le a kommentekig, aki még nem látta).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)