Hirdetés

Assassin's Creed IV: Black Flag - a valóságban is lehet nálunk penge

|

A Ubisoft a Black Flag megjelenése mellé három könyvet, a McFarlane Toys pedig egy rejtett pengét dob piacra. Gyilkosos játékot valaki?

Hirdetés

Az Assassin's Creed IV: Black Flag kapcsán legutóbb a fejlesztőcsapat tagjait láthattuk, most pedig a játék november 1-i megjelenését kísérő termékekről lesz szó.

A Ubisoft három könyvet tervez piacra dobni az Assassin's Creed IV: Black Flag megjelenésével párhuzamosan.

Az első egy regény, melyben Edward Kenway élettörténetét követhetjük nyomon, hogyan lett tengerészből kalóz, majd a Templomos-Asszaszin háború meghatározó alakja. A regényt Oliver Bowden írja, aki az összes többi Assassin's Creed könyvért is felelős volt. Megjelenés november 7-én az Egyesült Királyságban, november 26-án az Egyesült Államokban.

A következő a hivatalos művészeti könyv, mely The Art of Assassin's Creed IV Black Flag címmel érkezik október 28-án, az alap kiadás mellett egy speciális, dedikált koncepciókkal megtömött könyvtokos változatban is, limitált, 500db-os példányszámban.

Végül, de nem utolsó sorban jön majd egy stratégiai útmutató, amit a fejlesztőcsapat állít össze. Segítségével "kimaxolhatjuk" a játékot, azaz az összes titkos helyet és extrát felfedik benne, különböző történetkiegészítésekkel és statisztikákkal megfejelve.

Nem marad ki a jóból a McFarlane Toys sem, akik már eddig is remek Assassin's Creed játékokat gyártottak, most pedig egy igazán élethű rejtett pengét dobtak össze. A penge 39,99$-os áron (8960Ft) már elő is rendelhető a GameStop oldalán, megjelenés október 29-én. Elég brutálisan néz ki, a home made orgyilkos mostantól nem csak álom. Bátrabb asszaszin palánták pedig bepróbálhatják a "Helló bébi, megmutassam a rejtett pengém?" csajozós szöveget is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)