Hirdetés

Assassin's Creed film - a Wolverine forgatókönyvírója dolgozik rajta

|

Úgy tűnik, az Assassin's Creed film eredeti forgatókönyve nem nyerte el a Ubisoft tetszését, ezért a cég átíratja azt.

Hirdetés

Az Assassin's Creed film forgatókönyvének előzetes tervezetét Michael Lesslie angol drámaíró készítette el, a végső változatot viszont Scott Frank, a Wolverine írója szállítja majd.

"Jelenleg az Assassin's Creed-et írom újra, és amit igazán bírok benne, hogy sajátos kihívások elé állít, mivel még sosem készítettem videojáték adaptációt. Szeretek teljesen mást alkotni, főleg újraírások esetén." - osztotta meg a nagyérdeművel Frank, akit korábban Oscar-díjra jelöltek az 1998-as Mint a kámfor című film forgatókönyvéért.

Azóta olyan műveken dolgozott, mint a Különvélemény, A főnix útja, A tolmács, vagy a nemrég mozikba került Farkas. Mindezek alapján mindenki döntse el, milyen elvárásokat támaszt Frankkel szemben, én a Wolverine ellenére bizakodó vagyok. Az Assassin's Creed film premierje 2015. június 19-én esedékes, főszerepben Michael Fassbendert láthatjuk majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)