Hirdetés

Assassin's Creed film - ismerd meg az assassinokat és a templomosokat

|

A jövő hónapban érkező Assassin's Creed film legújabb trailerében Michael Fassbender mesél az assassinok és a templomosok évszázados harcáról.

Hirdetés

Alig több mint egy hónap választ el minket az Assassin's Creed film bemutatójától. Sokan remélik, hogy beállhat a sikeres játékadaptációk csekély létszámú sorába. Addig is még többet megtudhatunk - ha eddig nem ismertük volna a játék világát - az asszaszinokról és a templomosokról, akiknek konfliktusa alapozza meg a játék és a film világát.

"Az asszaszinok és a templomosok évszázadok óta háborúban állnak egymással." - hallhatjuk a trailer elején, majd a Callum Lynch-et alakító Michael Fassbender veszi át a szót, aki elmondja, hogy az előbbiek abban hisznek, hogy az emberiségnek szabad akarattal kéne rendelkeznie, ezzel szemben a templomosok az erőben (nem a Star Warsból ismertre kell gondolni), abban, hogy az emberiséget irányítani kell. A film nagy része a jelenben fog játszódni, a múltban zajló jelenetek az időtartam 35%-át fogják kitenni. Érdemes megjegyezni, hogy ezekben a jelenetekben a szereplők spanyol nyelven fognak megszólalni, ami abszolút pozitívum - már ha fontosabb a hangulat, mint az, hogy feliratot kell olvasni. 

Az Assassin's Creed filmet december 20-án mutatják be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)