Hirdetés

Átlagos fickót csinál Drakulából a Hotel Transylvania 4 első trailere

|

A Hotel Transylvania-széria záróepizódja alaposan felkavarja a szerepeket.

Hirdetés

A Sony Pictures Animation 2012 óta futó Hotel Transylvania-szériája kapcsán 2019-ben röppent fel először a hír, hogy készülőben van egy utolsó rész, amit már nem az első három epizódot jegyző Genndy Tartakovsky rendez majd. A pletyka végül igaznak bizonyult, az eredetileg 2021 decemberére időzített megjelenést viszont eddig kétszer is elhalasztották, most éppen július 23-ra ígérik a bemutatót.

A Hotel Transylvania: Transformania címen futó finálé az átalakulás témakörét járja majd körbe. A sztori szerint a korábbi részekben megismert főszereplő, Johnny (eredeti hangja Andy Samberg) elszabadít egy masinát, ami Drakulából és rémséges cimboráiból emberi lényt csinál, míg ő több szörny alakjába is belebújik.

Hirdetés

Most pedig mindezt mozgásban is láthatjuk az első hivatalos traileren, ami még a szürke fazonná visszavedlett vámpírt is megmutatja. Drakula kapcsán említésre méltó még, hogy a negyedik részben már nem Adam Sandler, hanem Brian Hull hangján szólal meg, a másik két főbb karakter esetében viszont nem lesz változás: Mavist továbbra is Selena Gomez alakítja, Wayne szövegét pedig Steve Buscemi mondja mikrofonba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)