Hirdetés

Jövőre befejeződik az Attack on Titan manga

|

Jó éve volt az Attack on Titan franchise-nak, de úgy néz ki, hogy a móka hamarosan véget ér.

Hirdetés

Az Attack on Titan anime legutóbbi évadát mindenki imádta, a manga pedig egy raklapnyi kiváló értékelést kapott. Hajime Isayama, a sorozat írója ugyan végtelenül élvezi a megérdemelt sikert, de ennek ellenére azt tervezi, hogy hamarosan papírra veti az utolsó fejezetet. A Bessatsu Shonen magazin legutóbbi posztja szerint ez még 2020. végéig meg fog történni.

Hirdetés

A Twitterre kirakott kis üzenetben látható Eren arról beszél, hogy célja 2020-ban befejezni a szériát. A Kodansha (a Bessatsu kiadásáért felelős cég) azért odatett egy "2020-as célok" hashtaget, hogy értsük: ez egy cél és nem ígéret.

A mangaka egyébként már 2018-ban bejelentette, hogy megvan a csiszolatlan vázlata az AoT végéhez, és hamarosan látni fogjuk a sztori befejezését. Kíváncsian várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)