Hirdetés

Aubrey Plaza is csatlakozhat a Marvel filmes univerzumához

|

Ha minden igaz, akkor az egyik készülő MCU-s sorozatban fog felbukkanni Aubrey Plaza.

Hirdetés

Aubrey Plaza neve valószínűleg a legtöbbeknek a Városfejlesztési osztály című tévésorozat miatt lehet ismerős, de olyan mozifilmekben is láthattuk már őt, mint a Scott Pilgrim a világ ellen, a Nagyfater elszabadul, a Mike és Dave esküvőhöz csajt keres, vagy a 2019-es Gyerekjáték. Most épp A Fehér Lótusz sorozaton dolgozik.

Plaza MCU-t kedvelő rajongói nagyon örülhetnek, ugyanis a hírek szerint a színésznőt hamarosan a Marvel filmes univerzumában is láthatjuk majd, egészen konkrétan a 2023-ban érkező Agatha: Coven of Chaos sorozat főgonosza lesz. A széria Kathryn Hahn karakterére, Agatha Harknessre koncentrál, akit anno a WandaVision szériában ismerhettünk meg.

Hirdetés

Egyelőre még nincs szó hivatalos bejelentésről, a Deadline értesülései szerint a Marvel titkolni szeretné Plaza szerződtetését, de ha minden igaz, egy antagonista karakter megformálásának feladatát osztották rá - egyelőre nem tudjuk, hogy kiét.

A WandaVision egyébként nem csak az Agatha: Coven of Chaos sorozat képben kap majd egy spin-offot, hiszen készül egy dedikáltan Vízióról szóló széria is a Marvelnél. Az Agatha sorozat még nem kapott pontos premierdátumot, valamikor 2023 végén számíthatunk rá.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)