Hirdetés

Elárverezik a Transformers filmek járgányait

|

A megfelelő anyagi háttérrel rendelkező Transformers rajongóknak most lehetőségül nyílik a két legnépszerűbb Autobot megvásárlására.

Hirdetés

A Transformers filmeket lehet imádni és gyűlölni, abban viszont valószínűleg mindenki egyetért, hogy az űrből érkezett alakváltó robotok jármű változatai eszméletlen jól néztek ki. Egy autó aukciókkal foglalkozó cég most a Transformers univerzum Autobotját árverezi el.

Kalapács alá kerül két jármű, melyek a Transformers mozikban szerepeltek. Optimus Prime (Optimusz fővezér) esetében az első három filmben látható változatról van szó, Bumblebee (Űrdongó) pedig a Transformers: A kihalás korában feltűnt alakjában kerül eladásra. Az 1992-es Peterbilt és az 1967-es Camaro gyönyörűen fest, de az áruk valószínűleg igencsak borsos lesz. Már most több tízezer dollárra saccolják a végső árat, de lehetséges, hogy az elvakult rajongók még ennél is magasabb összeget képesek lesznek lecsengetni kedvenc robotautóikért.

Mutatunk pár képet ezekről a csodás járgányokról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)