Hirdetés

Az Avatar 2 egyik színésze szerint a film megdönti majd a Végjáték rekordját

|

A Bosszúállók: Végjáték sikerrel átvette a minden idők legtöbbet termelő filmjének címét a 2009-es Avatártól. Van aki szerint ez a dicsőség nem tart majd sokáig.

Hirdetés

Az Avatar egy fura franchise. Az első film 2009-ben érkezett, és hatalmasat tarolt: a 2009-es premiertől egészen a 2010-es év nyaráig termelte a bevételt, a folyamatosan duzzadó pénzhalom végül 2,79 milliárd dollárnál állt meg. Ezt a rekordot csak a Bosszúállók: Végjáték tudta csak lekörözni, és ennek a filmnek is éppen hogy csak sikerült ez a bravúr a maga 2,798 milliárdjával.

Hirdetés

Ettől függetlenül James Cameron évek óta ígérgetett folytatásai sehol sincsenek. A jelenlegi tervek szerint az Avatar 2 2021. december 17-én kerül majd a mozikba, de ezt már tényleg csak akkor hisszük el, ha látjuk. A színészgárda egyik tagja, Stephen Lang (Colonel Quaritch szerepében láthattuk az első részben) szerint minden késlekedés ellenére a folytatás vissza fogja venni az első helyet a bevételi listán.

Amikor a színészt arról kérdezték, hogy vajon az Avatar 2 letaszítja-e majd a Bosszúállók: Végjátékot, akkor a következőt válaszolta:

"Arra számítok, hogy igen."

Bátor kijelentés ez, tekintettel arra, hogy a moziipar jelenleg teljesen más, mint 2009-ben volt, az első rész sikeréhez pedig azért valljuk be, sokat hozzátette az, hogy ez volt az első komolyabb, masszívan a 3D-s élményre építő film. Szerintetek igaza lesz Langnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)