Hirdetés

Még tovább halasztják az Avatar 2-t?

|

Sigourney Weaver megejtett egy kommentárt az Avatar 2 kapcsán, ami arra enged következtetni, hogy eséllyel késni fog a film.

Hirdetés

Még áprilisban nagy önbizalommal jelentette be James Cameron, hogy a tervezett három folytatás helyett négy lesz, és hogy az Avatar 2 2018. decemberében már a mozikba kerül. A Dr. Grace Augustinet játszó színésznő szerint ez egyáltalán nem biztos.

A The Hollywood Reporter kapta el Sigourney Weavert az új filmje, a Monster Calls sajtóvetítésén, ahol kikérdezték az Avatar 2-vel kapcsolatos munkálatokról.

"Még nem kezdtük el a munkát, szóval nem tudom, hogy mennyire reális a dátum, de szerintem nagyon izgalmas lesz. Elolvastam a négy folytatásból három forgatókönyvét, és ezek még érdekesebbek voltak, mint az első rész."

Még idén februárban James Cameron azt nyilatkozta, hogy áprilisban el akarja kezdeni a munkát Új-Zélandon, ami természetesen nem jött be. Ez persze nem zárja ki, hogy jövő tavasszal nekikezdjenek a forgatásnak.

Egyelőre a rendező nem erősítette meg és nem is cáfolta a késéssel kapcsolatos pletykákat, így várnunk kell jövőbeli bejelentésekre a film kapcsán, viszont egyelőre nem úgy tűnik, hogy a stáb sietne a melóval.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)