Hirdetés

Avatar 2 - Schwarzenegger a stábban?

|

Lehetséges, hogy Arnold Schwarzenegger és James Cameron negyedszerre dolgoznak együtt, ezúttal az Avatar folytatásában. Hogy mi?!

Hirdetés

James Cameron jelenleg minden figyelmét az Avatar folytatásaira fordítja, de a szereplőgárdáról semmi nem derült ki azon kívül, hogy a fontosabb karakterek várhatóan visszatérnek. De mi a helyzet a leendő főgonosszal? A legújabb pletykák szerint már arra is megtalálták a megfelelő embert...

... Arnold Schwarzenegger személyében! A maximalista rendező és az Osztrák Tölgynek becézett legendás színész korábban már háromszor dolgozott együtt eredményesen a Terminátor 1-2 és a Két tűz között című filmeken és jobban belegondolva Schwarzinak igazán karizmatikus arca van, tehát akár igazi gennyládát is alakíthatna, vagy akár túlélési tippeket is adhatna az őserdőben, valahogy így:

A Latino Review viszont megbízható forrásokra hivatkozva állítja, hogy Arnold az Avatar 2-ben az emberek velejéig romlott tábornokát játssza majd, aki alaposan megkeseríti főhőseink életét. Mivel Cameron korábban azt nyilatkozta egy alkalommal, hogy a második rész közvetlenül folytatja majd az előd sztoriját és rádöbbenünk majd benne, hogy "a gonosz emberek csak átmenetileg hagyták el Pandorát", Schwarzenegger bevonása nem is lenne olyan meglepő. A csatlakozás hírét azonban sem a rendező, sem a stúdió nem kommentálta még, de mivel 2016 decemberében várható az Avatar 2, annyira nyilván nem is sietnek a castingolással.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)