Hirdetés

A koronavírus az Avatar na'vijait sem kíméli

|

James Cameron sem veszi félvállról a járványt.

Hirdetés

A legnagyobb hollywoodi stúdiók sorra tolják el a tavaszra tervezett premierjeiket a koronavírus-járvány miatt, így olyan blockbustereknek mondhatunk búcsút egyelőre, mint az új James Bond film, a Mulan, az Új mutánsok vagy éppen a Fekete Özvegy. (A Puliwood egyébként összeszedte tételesen az összes elcsúsztatott filmet, érdemes ránézni a gyűjtőcikkükre).

Hirdetés

Úgy volt, hogy jövőre megkapjuk a 2009-ben megjelent Avatar első folytatását (amit később több is követ majd), azonban könnyen megeshet, hogy újabb csúszásokat fog elszenvedni James Cameron régóta húzódó álomprojektje, ugyanis a New Zealand Herald információi alapján leállították az új-zélandi forgatást a koronavírus miatti óvintézkedések miatt. A tervek szerint a következő hónapban már a wellingtoni Stone Street Studios-ban folytatódott volna a munka, ám az egyik producer, Jon Landau megerősítette, hogy határozatlan ideig elhalasztották a munkálatokat. Landau szerint Cameronnal napi szinten módosítják az ütemtervet, olyan gyorsan változnak a dolgok. Az egyik stábtag szerint nagyon támogatóak velük, szó sincs róla, hogy el lennének bocsájtva és továbbra is elkötelezett a produkció az iránt, hogy Új-Zélandon forgassanak. 

A helyzet ellenére a wellingtoni székhelyű, vizuális effektekkel foglalkozó Weta Digital folytatja a munkát az Avatar folytatásokon, így talán tartani tudja majd Cameron és stábja a 2021. december 17-re belőtt premiert (amit 2023-ban, 2025-ben és 2027-ben is követ majd egy-egy új rész). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)