Hirdetés

Avatar 2 premier - tovább késik James Cameron filmje

|

James Cameron tényleg nem sieti el: a 2009-es Avatar idővel három folytatást is kap, de a második rész 2016 karácsonyi megjelenését nem tudják tartani.

Hirdetés

A Hobbit trilógiát sikerült három év alatt kinyomni, az Éhezők viadala befejező részének második darabja is mozikba kerül idén, de az eredetileg is trilógiának tervezett Avatar folytatásai már legalább négy éve késnek.

Ezen az sem segít, hogy az Avatar 2-t, Avatar 3-at és Avatar 4-et egyszerre forgatják, Cameron talán most egy kicsit túlvállalta magát, de azért bízunk benne, hogy záros határidőn belül tényleg visszatérhetünk a lenyűgöző világba. A rendező bejelentette, hogy a második rész 2016 decembere helyett leghamarabb 2017 novemberében kerülhet a mozikba, és ennek az a legfőbb oka, hogy rengeteg munka van mind a forgatókönyvek, mind a lények megalkotásával, a 3D-s innovációkkal, és magával a sztorival is. Mindenesetre mi várjuk, addig majd újranézzük az első részt megint. 

Nektek egyébként tetszett az Avatar?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)