Hirdetés

Avatar - mind a négy folytatás premierjét kitűzték

|

Több évnyi csúszás és halogatás után most végre úgy tűnik, valóban kiderült, mikor érkeznek a további Avatar filmek.

Hirdetés

Az Avatar volt kétségtelenül az a film, ami a 3D-s mozizást berobbantotta a köztudatba. A kék bőrű idegenekre átültetett Pocahontas sztori még 2009-ben jelent meg, a folytatást pedig azóta is nagyon várják a rajongók. Most végre kiderült, egészen pontosan mikorra tervezi James Cameron a következő négy rész érkezését. 

2020 és 2025 között négy új Avatar mozi is érkezik, a széria atyja, James Cameron pedig Facebookon tudatta velünk az amerikai premierek tervezett dátumait. Egyelőre még egyik rész sem kapott alcímet, úgyhogy maradjunk csak a számoknál. Az Avatar 2 2020. december 18-án érkezik meg a mozikba, az Avatar 3 pedig 2021. december 17-én rajtol. Itt lesz egy kis szünet, majd 2024. december 20-án jön az Avatar 4, végül 2025. december 19-én érkezik az Avatar 5.

Cameron tehát nem bízza a véletlenre a dolgot, minden folytatás az ünnepi szezonban kezdi meg mozis pályafutását. Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver és Stephen Lang is visszatérnek szerepeikhez. 

Ti várjátok már az új Avatar filmeket? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)