Hirdetés

Avatar - a főszereplők befejezték mind a négy folytatás forgatásait

|

James Cameronnak viszont még rengeteg dolga van a filmekkel.

Hirdetés

Most már tényleg nagy erőkkel készülnek a 2009-es Avatar folytatásai. Négy film biztosan lesz még, és a főszereplőkkel már fel is vették az összes jelenetet.

Hirdetés

Sigourney Weaver, Sam Worthington, Zoe Saldana, Stephen Lang és Kate Winslet már 2017 szeptembere óta dolgoztak a filmeken, és végül sikerült a csapatnak tartania a határidőket. James Cameron még a forgatási helyszínen maradt, hogy felvegyék a kaszkadőrjeleneteket, ezután pedig kezdődnek a hosszadalmas utómunkák. A rendező Twitteren jelentette be a jó hírt, emellett pedig egy új trailert is bemutatott másik készülő filmjéből, az Alita: A harc angyalából. Nézzétek meg ti is alább:

Már mind a négy film pontos megjelenési dátumát is tudjuk: az Avatar 2-t 2020. december 18-án, az Avatar 3-at 2021. december 17-én, az Avatar 4-et kisebb szünet után, 2024. december 20-án, az Avatar 5-öt pedig 2025. december 19-én mutatják be a mozik. Cameron még azt is elmondta, hogy a negyedik és az ötödik részt csak akkor adják ki, ha sikeres lesz a másik két film. Arra mondjuk nincs nagy esély, hogy buknának, az első Avatar minden idők egyik legtöbb bevételt termelő mozija a mai napig.

Ti várjátok már a folytatásokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)