Hirdetés

Élőszereplős Avatar: Az utolsó léghajlító sorozatot készít a Netflix

|

Ráadásul ugyanazok dolgoznak rajta, akik az animációs sorozaton is.

Hirdetés

Bár sokan bűnös élvezetnek tartják M. Night Shyamalan Az utolsó léghajlító című adaptációját, sokan inkább szeretnék elfelejteni, hogy valaha is vászonra költöztették a Nickelodeon nagysikerű animációs sorozatát. 

Hirdetés

Az Avatar: The Last Airbender most új erőre kap, ugyanis a Netflixre készül egy élőszereplős változat, méghozzá az eredeti sorozatot készítő Michael DiMartino és Bryan Konietzko vezetésével. A show-ból már az első koncepciós rajzot is megkaptuk, amelyet John Staub készített: 

DiMartino és Konietzko hivatalos közleményükben elmondták: alig várják, hogy Aang univerzumát úgy filmesítsék meg, ahogyan azt mindig is elképzelték, a kiváló animációs sorozatra alapozva még mélyebbre menjenek a karakterek, a sztori, az akció és a világépítés tekintetében, valamint nem utolsó sorban egy kulturálisan megfelelő, nem csak fehér bőrű színészekből álló szereplőgárdával valósulhasson meg a projekt. 

Az élőszereplős sorozat munkálatai 2019-ben kezdődnek meg. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)