Hirdetés

Napi büntetés: ezért nem láthattad az 1978-as The Avengers filmet

|

Ismét rengetegen osztják meg az állítólag 1978-as The Avengers mozi videóit, úgyhogy nem árt tisztázni a helyzetet. És ha kimaradt eddig: szenvedni egy kicsit.

Hirdetés

Az Avengers: Infinity War nemrég közzétett első előzetese miatt ismét Bosszúállók-lázban ég a fél világ. Nem csoda hát, hogy újra előkerült egy állítólag 1978-as The Avengers mozi kedvcsináló videója. 

Hirdetés

Hiába kutatsz azonban az emlékeid között, ezt a filmet bizony sosem láthattad. Ennek pedig az a végtelenül egyszerű oka, hogy nem is létezik. Egy Quarv nevezetű YouTuber még 2012-ben, az első Bosszúállók film bemutatásának idején készítette el a hamis trailert, amit azóta is rengetegen osztottak meg és töltöttek fel újra.

A szóban forgó videó valójában a '70-es években futó The Incredible Hulk tévésorozatból, a mindössze csak egy pilot epizódig eljutó Captain America sorozatból, egy Exo-Man nevezetű förtelemből (ezt a sorozatot találták csak Vasember helyett, a szériát ugyancsak elkaszálták már a pilotnál) és abból a Hulk tévéfilmből lett összevágva, amelyben felbukkan Thor is. 

Ha esetleg eddig nem láttátok volna, akkor mutatjuk a hírhedt kamuelőzetest, véget nem érő édes fájdalom:

Mókás dolog tehát a régi idők filmes próbálkozásain szórakozni, de azért nem árt, ha tudjátok, valójában ez az Avengers mozi sosem létezett. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)