Hirdetés

Az Avengers 4 egyik sztárja véletlenül elkotyogta a film szupertitkos alcímét?

|

A Marvel hét lakat alatt tartja a címet, nehogy elspoilerezzék a harmadik részt, de lehet, hogy az egyik színész most véletlenül elárulta azt.

Hirdetés

Épp a napokban mondta azt Kevin Feige, a Marvel tejhatalmú ura, hogy azért emlegetik továbbra is Avengers 4 címen a 2019-ben érkező részt, mert a cím spoileres az Avengers: Infinity Warra nézve.

A galaxis őrzői 2 premierjén a Gamorát játszó Zoe Saldana adott interjút, ahol az Infinity Warról kérdezték, mire ezt a választ adta:

Szóval az Infinity Warba szánt részt már leforgatták a csapattal, de az év végén még vissza kell menniük a Gauntlet miatt.

Nyilvánvalóan az Infinity Gauntletről van szó, amivel Thanos megpróbálja átvenni az irányítást az univerzum felett. Ez egyáltalán nem spoilert, az Ultron korában láttuk, ahogy felveszi.

Nem sokkal később a Yahoo Movies egyik újságírója, Tom Butler már ezzel a videóval találta be a rendező James Gunnt, aki tagadta, hogy ez lenne a film alcíme, szerinte csak nyelvbotlás volt a színésznő részéről.

Reméljük, hogy hamarosan sikerül végre tiszta vizet önteni a pohárba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)