Hirdetés

Avengers 4 - ez lesz Chris Evans utolsó Marvel filmje

|

Chris Evans már eldöntötte, mikor akasztja szögre Amerika Kapitány jelmezét.

Hirdetés

Sokan úgy gondolták, hogy Amerika Kapitány már a Végtelen háborút sem éli túl, de mivel Chris Evans az egyelőre cím nélküli negyedik Bosszúállók film forgatásán is részt vett, valószínűleg téves lesz a feltevés. Persze millió és egy egyéb módja is van a negyedik részben bevonni a Kapitányt, lehet, hogy egy visszaemlékezésben fog szerepelni, de az időutazást sem zárhatjuk ki. Az viszont biztos, hogy ez lesz Chris Evans utolsó Marvel filmje.

Hirdetés

A színész ugyanis a New York Timesnak adott interjújában elmondta, a Bosszúállók 4 után lejár a Marvellel kötött szerződése és jelenleg nem áll szándékában meghosszabbítani azt. Evans viccesen úgy fogalmazott, hogy "le kell szállni a vonatról, mielőtt mások löknének le róla". Az Avengers 4 felvételeivel egyelőre végzett, most már csak a betervezett újraforgatásokra kell visszatérnie, amik elvileg idén ősszel zajlanak majd. Evans már az első fázistól fogva része volt a Marvel filmes univerzumának, így kétségtelenül nagy űrt hagy majd maga után. Elég valószínű azonban, hogy sokáig nem marad gazdátlanul a híres jelmez, és előbb vagy utóbb valaki magára ölti Amerika Kapitány felszerelését. Indulhat is a találgatás, hogy a filmekben a képregényes vonalat követik-e, tehát Solyóm vagy Bucky Barnes lesz az új Kapitány, vagy egy teljesen új ötlettel állnak elő a Marvel kreatív zsenijei. 

Szerintetek ki lehetne Chris Evans méltó utóda? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)