Hirdetés

Bosszúállók 2 - még több Hulkot kapunk

|

Mivel a Bosszúállókban Hulk karaktere volt a legnépszerűbb, ezért a folytatásban több jelenetet kap.

Hirdetés

Nem csupán a nézők, de a Marvel statisztikái szerint is Hulk volt a Bosszúállók legkedveltebb karaktere, köszönhetően elsősorban Mark Ruffalo alakításának, másodsorban a megjelenítéséért felelős szakembereknek. A Marvel elnöke szerint pont ezért az Avengers: Age of Ultron címre hallgató folytatásban még többet kapunk a zöld fenevadból, aki embernek adja ki magát.

Kevin Feige-vel nemrég készült ugyanis egy interjú, amelyben a következőket nyilatkozta: "Azt szerettük volna, hogy az emberek úgy jöjjenek ki a Bosszúállók vetítéséről, hogy Hulk lett a kedvencük vagy legalábbis az egyik kedvencük. A tény, hogy ez meg is történt, nagyszerű." Majd így folytatta: "Minden erőfeszítésünknek, amit a folytatásért teszünk, köze van Hulkhoz. Izgalmas, mivel neki nincs másik filmje, mint a többieknek, így várhatóan [Hulk és Bruce Banner is] több szerepet kap. Hogy mi lesz utána? Meglátjuk. Bőven van még időnk kitalálni, de azt hiszem, hogy rengeteg lehetőség lakozik a Ruffalo féle Bannerben."

Szerintetek is Hulk volt a Bosszúállók legemlékezetesebb karaktere? Örültök neki, hogy a folytatásban többet láthatjuk majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)