Hirdetés

Befutott a legújabb Bosszúállók: Ultron kora videó

|

A Marvel kiadott egy új Bosszúállók: Ultron kora trailert, ami ugyan rövid, de azért mégiscsak egy Bosszúállók: Ultron kora trailer.

Hirdetés

Lassan ott tartunk, hogy mire végre megérkezik a Bosszúállók: Ultron kora, mi szép lassan, 1-2 perces etapokban végignézzük az egész filmet. 

De ez nyilván senkit sem érdekel, mert 2015 egyik legjobban várt filmjéről beszélünk és ha a Marvel kiad egy új Bosszúállók: Ultron kora trailert, akkor mi azt bizony meg is nézzük. Egyébként a spot egy részét már a korábbi trailerekben láthattuk, de most a Marvel szépen sorra veszi a karaktereket, úgyhogy valami újdonságot azért fel tud mutatni. Viszont Visiont nem említi a videó. Ennek majd biztos egy külön trailert szentelnek. Nagy az internet, elfér rajta.

Ti várjátok már a filmet vagy nem köt le annyira ez a szuperhősösdi? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)