Hirdetés

Bosszúállók: Végjáték - Don Cheadle nem ad interjút Mark Ruffalóval

|

A War Machine-t játszó színész nem szeretne együtt interjúzni a pletykálkodásra hajlamos Mark Ruffalóval.

Hirdetés

A Végtelen háború közvetlen folytatásként érkező Bosszúállók: Végjáték egyértelműen az év egyik legjobban várt filmje, így természetesen minden apró infómorzsára kíváncsiak vagyunk, amit össze tudunk kaparni a történettel kapcsolatban. Sajnos most egy interjúból kiderült, hogy Don Cheadle-től hiába is várjuk, hogy véletlen kicsúszik valami a száján, mert a színész elmondása szerint rettenetesen ügyel arra, hogy ki ne kotyogjon valamit.

Hirdetés

A színész napokban Jimmy Fallon műsorában szerepelt, ahol arról beszélt, hogy sem Mark Ruffalóval, sem pedig Tom Hollanddal nem szerepelne szívesen közös interjúban, ugyanis Cheadle megfogalmazása szerint mindketten eléggé "csacsogósak". Ez alatt persze arra gondol, hogy mindkét színész lelőtt már egy-két poént korábbi interjúkban, Cheadle pedig egyszerűen nem szeretne ott ülni mellettük, amikor véletlenül elspoilerezik az egész filmet.

Persze ha megnézitek az interjút, akkor nyilvánvalóan lejön, hogy semmi komoly nézeteltérés nincs a dolog mögött és maga Cheadle is elég humorosan számol be erről, de tény, hogy azért ettől függetlenül érthető az álláspontja. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)