Hirdetés

Avengers: Endgame - még sosem néztek meg ennyien egy előzetest 24 óra alatt

|

Már most bezsebelhetett egy igazán szép rekordot a negyedik Bosszúállók mozi.

Hirdetés

Péntek délután mi is folyamatosan az F5-öt nyomkodtuk, mivel sejteni lehetett, hogy valamikor akkor fog befutni a negyedik Avengers mozi előzetese - ekkor még azt sem tudtuk, hogy a film az Endgame alcímet kapja. Aztán ahogy azt ti is nagyon jól tudjátok, megjött a várva várt trailer, és elég volt neki egyetlen egy nap, hogy letarolja az egész internetet. 

Hirdetés

Marvel Entertainment hivatalos Twitter oldalán jelentették be, hogy bizony az Avengers: Endgame első kedvcsinálója lett az az előzetes, amit 24 óra alatt a világon legtöbben néztek meg. Ez egészen pontosan 289 milliós nézettséget jelentett.

Csak összehasonlításképpen: tavaly a Bosszúállók: Végtele háború első előzetese "csak" 230 millióra volt képes, ezzel az örök ranglista második fokán áll. A dobogó harmadik helye egyébként a szintén nemrég megvillantott élőszereplős Az oroszlánkirály első trailerének jutott, azt 224 millióan nézték meg egy nap alatt. Ezek a számok természetesen az összes platform nézőszámainak összesítéséből adódtak össze, így a YouTube, a Facebook és a Twitter adatai is szerepelnek bennünk. 

No, tessék szépen bevallani: ti hányszor néztétek meg mostanáig az Avengers: Endgame előzetesét? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)