Hirdetés

Majdnem a Vörös Hulk is felbukkant a Bosszúállók: Végjátékban

|

Az egyik író beszámolója alapján nem is gond, hogy végül nem itt debütált a vörös melák.

Hirdetés

Szuperhősökből bizony nem volt hiány a Bosszúállók: Végjátékban, de Christopher Markus szerint megvolt az esély arra, hogy még egy Marvel keményfiú csatlakozzon a Thanos ellen felsorakozó karakterek sorába. 

Hirdetés

Backstory Magazine-nak adott interjújában ugyanis Markus arról mesélt, hogy elgondolkodtak a Vörös Hulk szerepeltetésén. Markus egészen pontosan úgy fogalmazott, hogy egy teljes napon át elszórakoztatta magát az Vörös Hulk ötletével. A Backstory Magazine munkatársai egyébként azért kérdeztek rá Vörös Hulkra, mert a filmben a csettintés során vörösen kezd el izzani a jó öreg zöld Hulkunk. Markus és egy másik társíró, Stephen McFeely szórakoztatónak tartotta Vörös Hulk ötletét (tehát azt, hogy a csettintés után vörösre vált véglegesen a színe), de úgy határoztak, hogy nem lenne jó így, vagyis gyakorlatilag Hulk átszínezésével bevezetni ezt a karaktert. 

Valószínűleg sok rajongó örül ennek a döntésnek, mivel a képregényekben Vörös Hulk egy teljesen különálló karakter, egészen pontosan a Marvel mozikból is ismert Thaddeus Ross (William Hurt) átalakult formája. Markus szerint még mindig megvan a lehetőség arra, hogy William Hurt karaktere egyszer a jövőben vörös óriássá változzon, szóval nem kell teljesen lemondanunk Vörös Hulkról. Az pedig szerintem mindenképp jó, hogy nem csak át akartak festeni egy szereplőt, és így oldották meg az egész dolgot. 

Ti örülnétek, ha valamikor Vörös Hulk is csatlakozna a Marvel Filmes Univerzumhoz? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)