Hirdetés

Már nem a Bosszúállók: Végjáték a legmagasabbra értékelt Marvel-film a Rotten Tomatoeson

|

A Russo-tesók azért valószínűleg így sem fognak szomorkodni.

Hirdetés

Pár nap telt el mindössze azóta, hogy a Bosszúállók: Végjáték az elmúlt évek egyik legjelentősebb filmes eseményeként bankot robbantott a mozik pénztárainál, néhány kevésbé jelentős statisztikában mégis csak ideiglenesen tudott csúcsra törni.

Hirdetés

A nagyszabású finálé 97%-os összesített értékeléssel tanyázott a Rotten Tomatoes kritikai (gyűjtő)portál élén, már ami a Marvel-moziuniverzum filmjeit illeti. Ez a kimagasló értékelés, ha mindössze egy százalékkal is csupán, de visszaesett az elmúlt napokban, ami azt jelenti, hogy újfent Ryan Coogler alkotása, a Fekete Párduc áll a képzeletbeli dobogó tetején.

A Bosszúállók: Végjáték 345 kritikából 14 során kapott "rohadt paradicsomot", ami gyakorlatilag negatív véleménynek minősül, míg a Fekete Párduc 464 hitelesített kritika közül csupán 16-tól kapott kevésbé lelkes értékelést. Mindez persze csak érdekesség, főleg annak fényében, hogy a nézők véleménye alapján a Végjáték a maga 93%-val durván 14%-ot ver a wakandai kalandra. A legalacsonyabbra értékelt MFU-film pedig továbbra is az Edward Norton-féle A hihetetlen Hulk, a maga 67%-os "frissességi" rátájával. 

Szerintetek kettejük közül ki érdemelné a dobogót? Esetleg egy teljesen másik Marvel-mozit kiáltanátok ki bajnoknak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)