Avengers: Infinity War - a teljes Marvel filmes univerzum csatába indul

|

Az Avengers: Infinity War eseményei érinteni fogják az összes Marvel karaktert, a társrendező szerint nem fogunk csalódni a feltűnő szuperhősök mennyiségét illetően.

Rendeld elő a Monster Hunter Worldöt ráadás lentikuláris borítóval! Hirdetés

Nem véletlenül kell majd kéz külön filmmé szétszedni a Avengers: Infinity War mozit. A film társrendezője, Joe Russo most egyre valószínűbbé tette, hogy a legújabb Bosszúállók kaland a teljes Marvel Filmes Univerzumot csatasorba állítja. Esélyes, hogy még a galaxis őrzőit is.

Joe Russo nem határozta meg konkrétan, hogy a kétrészes film melyik felében jelenhetnének meg az őrzők, illetve azt sem, hogy pontosan mely korábban bemutatott Marvel karakterekre számíthatunk. Mindezek helyett inkább egyszerűen csak arra utalt, hogy a közülük rengeteget viszontláthatjuk az Avengers: Infinity Warban. Ez azért is érdekes, mert A galaxis őrzői 2 rendezője, James Gunn korábban teljes mértékben elzárkózott attól, hogy Űrlord és a többiek találkozzanak Vasemberkékkel az őrzők második filmjében.

Russo elmondta, ugyan nem szeretné elrontani a meglepetést, de biztosít mindenkit, hogy nem fogunk csalódni az Infinity War feltűnő karakterek mennyiségét illetően. A készítők hűek akarnak maradni az Infinity War koncepciójához és mivel a képregényekben ez az egész Marvel világot érintette, a filmek esetében sem alakulhat másként a dolog. Vajon ez azt jelenti, hogy esetleg a Netflix sorozatokban bemutatott új szereplők is harca szállnak Thanos ellen? 2018-ban és 2019-ben kiderül. 

Ki az a Marvel hős, akit ti mindenféleképpen látni szeretnétek az Avengers: Infinity Warban?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!